• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Planteboller i tomatsauce

 Med squash-spaghetti

4 PERSONER

INGREDIENSER

PLANTEBOLLER
1 pk. Løgismose plantefars med kikærter og rød peber

SQUASHPASTA
2 squash

TOMATSAUCE
1 almindeligt løg
2 fed hvidløg
Olivenolie
1 spsk. tomatpure
2 dåser flåede tomater (800 g)
2 spsk. balsamicoeddike
Salt/peber

DESUDEN
1 håndfuld basilikum
1 bt. Løgismose grøn pesto

SÅDAN GØR DU:

Planteboller: varm en stor pande op ved middel varme, form farsen i mindre kugle og steg et par minutter, til de er gyldne.

Tomatsauce: Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Steg dem i olie på en pande ved middel-varme i et par minutter. Tilsæt tomatpure og flåede tomater, og lad saucen simre ved svag varme i ca. 30 minutter, og gerne længere. Smag til med salt, peber og balsamicoeddike. Du kan eventuelt blende saucen, hvis du ønsker den glat og ensartet. Vend de stegte planteboller i saucen lige inden servering.

Squashpasta: Skær squashene på et japansk mandolinjern eller med en spiralizer, så du får tynde spaghettilignende strimler. Ved servering blancheres squashstrimlerne i 20 sekunder i rigeligt, spilkogende vand tilsat salt i 20 sekunder; de skal udelukkende have lidt varme, og ikke gennemkoges. Hæld vandet fra og bland squashstrimlerne med plantefars-boller og tomatsauce, eller sæt de to elementer på bordet for sig. Drys finthakket basilikum og Løgismose pesto over retten.