Pita med hummus og kylling

OPSKRIFT TIL 4 PERSONER 

 

INGREDIENSER

Kylling
½ kg. kyllingekød fra Løgismose kylling
½ dl. olivenolie 
1 fed hvidløg 
1 knivspids koriander og spidskommen

Fyld
4 store pitabrød
1 bæger Løgismose hummus
4 tomater
2 rødløg
1 salathoved
1 bæger Løgismose pesto rosso (½ tsk. chilipure)

SÅDAN GØR DU

1. Kog en kylling (brug evt. rester, hvis I har fået kylling dagen før). Pil kødet af resterne på lår, bryst og skrog. Varm olivenolien op og riv hvidløget heri og tilsæt krydderierne, lad det simre lidt uden at tage farve. Vend kødet rundt heri til det er varmt.  Salaten vaskes godt.

2. Halvér tomat og løg og bag i ca. 45 min. ved 160 °C. Skær pitabrødet op og smør et godt lag hummus på, læg salat og kylling kødet i. Skub løg-flagerne fra hinanden, og fordel dem og tomaterne i brødet. Hvis du godt kan lide det lidt stærkt, kan du røre Løgismose pesto rosso op med lidt chili-puré, efter behag. Servér pitaen med resten af hummussen i en skål på siden. 

 

Foretrækker du falafel?

Vi har også opskriften på en super delikat plantefars-falafel

Lær opskriften