21/1/2024 | Løgismose i Netto
Pastadej med æg
Ingredienser
- 400 g Løgismose Tipo 00 mel
- 4 - 5 æg
Sådan gør du
Step 1
Hæld mel i en røreskål, lav en lille fordybning og slå æg ud i midten.
Step 2
Rør dejen på røremaskine, til den samler sig, er homogen og glat. Alternativt, kan du ælte med hænderne.
Step 3
Lad dejen hvile i mindst 1 time og gerne et døgn.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Dampet havørred, citronmayo og grillet citron
Duften af grill og smagen af friskfanget havørred er essensen af dansk forår – og så er det tilme...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges mv.
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Kærnemælks marinerede chicken wings med forårsgrønt og rygeostdressing
Skal måltidet smage af frihed?
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk