Pasta med pesto

 Ristede skovsvampe og sprød panchetta

INGREDIENSER

  • 1 pakke pasta, f.eks. spaghetti fra Cascina San Giovanni
  • 1 bæger Løgismose Pesto Verde  
  • 10–12 skiver panchetta. Kan erstattes af en god bacon 
  • 100 g. blandede skovsvampe. F.eks Karl Johan svampe eller kantareller
  • ½ fintsnittet løg 
  • 1 lille håndfuld fint snittet persille
  • Smør til panden 
  • Parmesan og friske krydderurter

SÅDAN GØR DU

Kog pastaen efter anvisning i letsaltet vand. I mellemtiden lægges panchettaen på bageristen fra ovnen og steges gylden ved ca. 180 grader.

De rensede og snittede svampe steges i smør på panden – når de lige er ved at have fået nok, tilsættes løg og persille og det hele blandes godt. Husk at smage til med salt og peber.

Afdryp pastaen i en sigte og kom den tilbage i gryden. Her vendes den med Løgismose Pesto og svampene.

Anret pastaen på lune tallerkner og pynt af med panchetta, friske krydderurter og høvlet parmesan.

Spaghetti med pesto rosso og skovsvampe

Lær andre pastaretter

Ravioli