1/1/1970 |
Pasta med pesto
Ristede skovsvampe og sprød panchetta
Ingredienser
- 1 pakke pasta , f.eks. spaghetti fra Cascina San Giovanni
- 1 bæger Løgismose pesto verde
- 10 skiver pancetta , kan erstattes af en god bacon
- 100 g blandede skovsvampe , f.eks. karl johan svampe eller kantareller
- ½ stk fintsnittet løg
- 1 håndfuld fintsnittet persille
- Løgismose smør til panden
- Friske krydderurter og parmesan
Sådan gør du
Step 1.
Kog pastaen efter anvisning i letsaltet vand. I mellemtiden lægges panchettaen på bageristen fra ovnen og steges gylden ved ca. 180 grader.
Step 2.
De rensede og snittede svampe steges i smør på panden – når de lige er ved at have fået nok, tilsættes løg og persille og det hele blandes godt. Husk at smage til med salt og peber.
Step 3.
Afdryp pastaen i en sigte og kom den tilbage i gryden. Her vendes den med Løgismose Pesto og svampene.
Step 4.
Anret pastaen på lune tallerkner og pynt af med panchetta, friske krydderurter og høvlet parmesan.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Kærnemælksmarinerede chicken wings med forårsgrønt og rygeostdressing
Skal måltidet smage af frihed? Trods at kyllingevi...
Rødvinsbraiserede oksekæber med solbærglaserede rødbeder
Glædes du ved vinterens grove grøntsager og retter, der har taget tid at tilberede, og som har få...
Tortelli med jomfruhummer og stracciatella
Tortelli – fyldte pastaer, der har sin oprindelse i den italienske region Toscana. I denne versio...