• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Pasta med pesto

 Ristede skovsvampe og sprød panchetta

INGREDIENSER

SÅDAN GØR DU

Kog pastaen efter anvisning i letsaltet vand. I mellemtiden lægges panchettaen på bageristen fra ovnen og steges gylden ved ca. 180 grader.

De rensede og snittede svampe steges i smør på panden – når de lige er ved at have fået nok, tilsættes løg og persille og det hele blandes godt. Husk at smage til med salt og peber.

Afdryp pastaen i en sigte og kom den tilbage i gryden. Her vendes den med Løgismose Pesto Rosso og svampene.

Anret pastaen på lune tallerkner og pynt af med panchetta, friske krydderurter og høvlet parmesan.

Spaghetti med pesto rosso og skovsvampe

Lær andre pastaretter

Ravioli