Pasta alla Puttanesca
OPSKRIFT TIL 4 PERSONER
Italiano tradizionale – det er hvad Spaghetti alla Puttanesca er. Den traditionelle italienske pastaret har en umamirig sovs bestående af tomater, olivenolie, hvidløg, oliven, kapers og ansjoser. Med en base af Løgismose sugo all'Arrabbiata er denne opskrift lige til.
INGREDIENSER:
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 400 g tørret spaghetti
- 8 ansjos-fileter
- 1 håndfuld basilikum
- 1 håndfuld persille
- 100 g oliven
- 50 g kapers
- 50 g Pecorino-ost
SÅDAN GØR DU:
1. Kog spaghetti i rigeligt saltet vand.
2. Varm Løgismose Pastasauce på en pande sammen med finthakkede ansjoser, hakkede oliven og kapers.
3. Vend pastaen sammen med tomatsaucen, når pastaen er kogt al dente. Tilsæt eventuelt lidt pastavand til retten for at gøre den saftig.
4. Vend grofthakket persille og basilikum i lige før servering. Riv Pecorino over retten og servér straks.
