1/1/1970 |
Minestronesuppe
Med Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe
Ingredienser
- 100 g hakket løg
- 2 fed hakket hvidløg
- 50 g bacon i tern
- 2 stk laurbærblade
- 25 g frisk timian
- 25 g tomatpuré
- 200 g hakket tomat på dåse
- 2 l vand
- hønsebouillon (granulat kan bruges)
- ½ dl olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
- Fyld
- 250 g grøntsager i tern, f.eks. bladselleri, gulerod og squash
- 1 glas Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe
- Parmesan
- Hakket persille
Sådan gør du
Step 1.
Sautér løg, hvidløg og bacon i olivenolie. Tilsæt tomatpuré og timian og sautér videre. Tilsæt herefter vand, hakket tomat og hønsebouillon og kog ca. 15 min. Herefter tilsættes grøntsager i tern og koger med i ca. 4 min. hvorefter hvedekernerne tilsættes. Smag til med salt og peber, et drys parmesan og masser af hakket persille.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Dampet havørred, citronmayo og grillet citron
Duften af grill og smagen af friskfanget havørred er essensen af dansk forår – og så er det tilme...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges mv.
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Kærnemælks marinerede chicken wings med forårsgrønt og rygeostdressing
Skal måltidet smage af frihed?
Rødvinsbraiserede oksekæber med solbærglaserede rødbeder
Glædes du ved vinterens grove grøntsager og retter, der har taget tid at tilberede, og som har få...