Minestronesuppe
Med Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe
INGREDIENSER
100 g hakket løg
2 fed hakket hvidløg
50 g bacon i tern
2 stk laurbærblade
25 g frisk timian
25 g tomatpuré
200 g hakket tomat på dåse
2 l vand
Hønsebouillon (granulat kan bruges)
0,5 dl olivenolie
Salt og peber
Fyld
250 g. grøntsager i tern, f.eks. bladselleri, gulerod og squash
1 gl Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe
Parmesan
Hakket persille

SÅDAN GØR DU
Sautér løg, hvidløg og bacon i olivenolie. Tilsæt tomatpuré og timian og sautér videre. Tilsæt herefter vand, hakket tomat og hønsebouillon og kog ca. 15 min. Herefter tilsættes grøntsager i tern og koger med i ca. 4 min. hvorefter hvedekernerne tilsættes. Smag til med salt og peber, et drys parmesan og masser af hakket persille. Velbekomme.