• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Minestronesuppe

 Med Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe

INGREDIENSER

100 g hakket løg 

2 fed hakket hvidløg 

50 g bacon i tern 

2 stk laurbærblade 

25 g frisk timian 

25 g tomatpuré 

200 g hakket tomat på dåse 

2 l vand 

Hønsebouillon (granulat kan bruges) 

0,5 dl olivenolie 

Salt og peber 

Fyld 

250 g. grøntsager i tern, f.eks. bladselleri, gulerod og squash 

1 gl Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe 

Parmesan 

Hakket persille 

SÅDAN GØR DU 

Sautér løg, hvidløg og bacon i olivenolie. Tilsæt tomatpuré og timian og sautér videre. Tilsæt herefter vand, hakket tomat og hønsebouillon og kog ca. 15 min. Herefter tilsættes grøntsager i tern og koger med i ca. 4 min. hvorefter hvedekernerne tilsættes. Smag til med salt og peber, et drys parmesan og masser af hakket persille. Velbekomme. 

 

 

SMAG, HOLDNING OG HÅNDVÆRK

LØGISMOSE I NETTO

SE SORTIMENTET