Melanzan alla parmigiana

OPSKRIFT TIL 4 PERSONER 

Lag af stegt aubergine, tomatsauce, mozzarella og parmesan naturligvis. Melanzan alla parmigiana er en syditaliensk klassiker, hvor få gode råvarer i samspil med Løgismose pastasauce leder tankerne hen på solmodne tomater og sydens sol i hjemmekøkkenet. Buon appetito.

 

INGREDIENSER:

 

SÅDAN GØR DU:

  1. Skær auberginer på langs i ca. 1 cm tykkelse, og drys dem let med salt. Lad dem trække i ca. 1 time, så væsken kan drænes af.
  2. Steg auberginerne på en pande, til de er gyldne.
  3. Læg skiftevis lag af aubergine, tomatsauce, basilikum og mozzarella i et ildfastfad. Afslut med tomatsauce, frisk basilikum, mozzarella og revet parmesan.
  4. Bag i ovn ved 200 °C til retten er gennemvarm og gylden på toppen. Lad retten trække minimum 15 min. før servering. Retten kan sagtens stå på køl til dagen efter, det bliver smagen kun bedre af.

 

Flere opskrifter til hverdagen