Melanzan alla parmigiana
OPSKRIFT TIL 4 PERSONER
Lag af stegt aubergine, tomatsauce, mozzarella og parmesan naturligvis. Melanzan alla parmigiana er en syditaliensk klassiker, hvor få gode råvarer i samspil med Løgismose pastasauce leder tankerne hen på solmodne tomater og sydens sol i hjemmekøkkenet. Buon appetito.
INGREDIENSER:
- 1 bæger Løgismose pastasauce
- 3 auberginer
- 1 kugle frisk mozzarella
- Revet parmesan efter smag
- 1 håndfuld frisk basilikum
- Løgismose olivenolie til stegning
- Salt
- Brød


SÅDAN GØR DU:
- Skær auberginer på langs i ca. 1 cm tykkelse, og drys dem let med salt. Lad dem trække i ca. 1 time, så væsken kan drænes af.
- Steg auberginerne på en pande, til de er gyldne.
- Læg skiftevis lag af aubergine, tomatsauce, basilikum og mozzarella i et ildfastfad. Afslut med tomatsauce, frisk basilikum, mozzarella og revet parmesan.
- Bag i ovn ved 200 °C til retten er gennemvarm og gylden på toppen. Lad retten trække minimum 15 min. før servering. Retten kan sagtens stå på køl til dagen efter, det bliver smagen kun bedre af.
Flere opskrifter til hverdagen