• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Madtærte med kylling

Pesto rosso og bjergost

INGREDIENSER 

Tærtedej: 

100 g Løgismose rugmel 

50 g Løgismose hvedemel 

½ tsk. salt 

75 g koldt Løgismose smør 

1 lille økologisk æg 

 

Fyld: 

175 g Løgismose bjergost 

3 dl Løgismose cremefraiche 

3 økologiske æg 

75 g Løgismose græsk feta 

2 spsk Løgismose pesto rosso 

1 Løgismose kyllingebryst i tern 

Salt og peber 

Madtærte med kylling

SÅDAN GØR DU 

Bland rugmel, hvedemel og salt.  

Skær smørret i tynde skiver og smuldr det i melblandingen.  

Tilsæt æg og ælt dejen sammen. Rul den ud på et melstrøet bord og kom den i en smurt tærteform på ca. 22 cm i diameter.  

Forbag bunden 15 minutter ved 180 C. 

 

 

Riv osten og bland æg og cremefraiche i.  

Smuldr feta i blandingen, og tilsæt salt, peber, og pesto mens du rører det sammen.  

Skær kyllingebryst i små tern uden skind og bland dem i æggemassen.  

 

Fyld massen i den forbagte tærteform og bag yderligere 20-30 minutter ved 180 C.  

 

Tærten kan anrettes med lidt mere friskrevet bjergost på toppen, eller med hakkede krydderurter og skiver af tomat. 

LØGISMOSE I NETTO

ALVERDENS HERLIGE OPSKRIFTER

FIND ALLE OPSKRIFTER