• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Madbrød med tre slags topping

INGREDIENSER

Dej

200 g hvedemel

15 g Tipo 00

70 g durummel

2 dl vand

1 ½ tsk salt

20 g olivenolie

Ca. 5 g gær

 

Topping 1

½ løg i tynde skiver

Finthakket timian

1 tsk god olivenolie

 

Topping 2

1 ½ tsk groft havsalt

 

Topping 3

Ca. 1 spsk god olivenolie

Persille

Citronskal

½-1 fed hvidløg

30 g revet ost fx Comté, Løgismose lagret bjergost eller gruyere

Tapas med madbrød

SÅDAN GØR DU

Bland vand, gær og olivenolie sammen i en skål eller rørekedel. Tilsæt hvedemel, tipo 00 og durummel og ælt dejen godt sammen, ca. 15 minutter – i en røremaskine 6 minutter langsomt og derefter 10 minutter hurtigt.

Tilsæt salt og ælt dejen yderligere godt igennem – på røremaskine 3 minutter ved høj hastighed. Sæt dejen på køl og lad den koldhæve minimum 12 timer.

Pres herefter dejen ud i et ovnfast fad på ca. 20 * 30 cm – husk bagepapir! Lad dejen hvile ca. 15 minutter før den valgte topping fordeles jævnt ud over dejen.

Lad dejen hæve ca. 1 time og bag den i en forvarmet ovn på 250 °C i 15-20 minutter.

 

SMAG, HOLDNING OG HÅNDVÆRK

LØGISMOSE I NETTO

SE SORTIMENTET