30/9/2022 | Løgismose i Netto
Lomo med Borretane-løg
Ingredienser
- 200 g lomo
- 1 glas Løgismose Borretane-løg
- bredbladet persille
- Løgismose olivenolie
Sådan gør du
Step 1. Anret Lomoen på et fad og fordel Borretane-løg ovenpå.
Step 2. Top med persilleblade og olivenolie. Servér med surdejsbrød.
Andre forslag
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Gilda
Gilda en bundtraditionel baskisk pinxto, som består af syltet chili, en oliven og en ansjos – nem...
Luksus chili cheese tops med græsk yoghurt
De smager meget bedre end dem, du kan købe for penge hos den gyldne måge.
Forårsbao
Baobun er en asiatisk dampet bolle, blød og luftig – her fyldt med danske fjordrejer...
Rogn med sprødt
Stenbiderrogn – en klassisk og festlig delikatesse, som hører sæsonen til.
De sprøde risch...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.