• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

 

 

 

 

 

 

 

 

INGREDIENSER:

Kylling

1 Løgismose kylling

1 tsk piment d’Espelette

½ dl olivenolie

Salt og peber

Broccoli

1 broccoli 

1 håndfuld mandler

½ dl olivenolie

20 g revet parmesan ost

Pesto chips

1 bæger Løgismose pesto verde

1 baguette

Skyrcreme

1 bæger Øko. Løgismose skyr naturel 

1 citron 

1 fed hvidløg 

Salt og peber 

Kylling i fad

CA. 4 PERSONER

Løgismose lørdagskylling i fad

 

Sådan gør du:

Skær kyllingen ud i passende stykker. Læg et stykke bagepapir i et ildfast fad og fordel kyllingestykkerne her i. Pensel med olie og krydder med salt, peber og piment d’espelette. Bages i ovn ved 200 grader varmluft i ca. 25 min. lad den trække 10 min. i slukket ovn med åben låge. 

 

I glasset anbefaler vi:

Bourgogne Chardonnay

2015

Broccolien deles i buketter og koges 3 min. i letsaltet kogende vand. Mandlerne sauteres af på en mellemvarm pande til de er gyldne. Kom broccoli i et ildfast fad, drys med mandlerne og olivenolie og sæt dem i ovnen ved 200 i ca. 10 min. Drys derefter med revet parmesan ost. Krydder med salt og peber og giv det 5 min. mere.  

 

Skær baguette i tynde skiver, smør med pesto, og fordel dem på en bageplade og bag dem sprøde i oven ved 200 grader i ca. 10 min. Skyr creme: Riv hvidløget og skal af citronen ned i skyren, smag til med salt og peber.