• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

KRYDREDE BOLLER AF PLANTEFARS

med salat af grønkål, druer og valnødder

Opskriften er til 4 personer

INGREDIENSER

Boller:

1 pk Løgismose plantefars med bønner og grønne ærter

1 spsk dijonsennep

1 spsk hakket frisk estragon

1 knivspids fint – gerne røget – salt

Neutral olie til fritering

Havsalt

 

Salat:

300 g ribbet og skyllet grønkål

Ca. 16-20 grønne stenfri druer i skiver

100 g valnøddekerner, ristet på tør pande og hakket groft

¼ bundt friske estragonblade

1 spsk finthakket skalotteløg

 

Marinade til salaten:

1 spsk dijonsennep

2 spsk blomsterhonning

1 spsk hyldeblomst eddike (hvidvinseddike kan bruges)

Lidt salt og peber

SÅDAN GØR DU:

Boller:

Rør Løgismose plantefars med dijonsennep, frisk estragon og (røget) salt.

Rul farsen til kugler på størrelse med en bordtennisbold og sæt dem i fryseren til de er skalfrosne, ca. 1 time.

Fritér bollerne lige inden servering, i hed olie ved 150 C til de er helt sprøde, læg dem på fedtsugende papir og krydr med lidt havsalt.

 

Salat:

Hak den ribbede grønkål groft og bland den med druer i skiver, hakket skalottelød og plukket estragon.

Rør alle ingredienser til marinaden sammen til en cremet dressing.

Vend salaten i marinaden lige inden servering.