Kødboller i tomatsauce
OPSKRIFT TIL 4 PERSONER
INGREDIENSER:
Kødboller
- 500 g hakket kalv og flæsk
- 1 løg, finthakket
- 1 æg
- 1 spsk citron
- 30 g persille
- 3 spsk rasp
- 3 spsk parmesanost
- 1 tsk salt
Andet
- 400 g rå kødboller
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 1 frisk mozzarella
- 1 håndfuld frisk basilikum

SÅDAN GØR DU:
1. Bland alle ingredienser sammen i en skål, og lad farsen trække en halv time før den rulles til kødboller.
2. Placér kødboller i et ildfast fad og brun dem i ovnen ved 220 °C i ca. 10 min. Skru ned til 200 °C, tilsæt Løgismose Pastasauce og læg stykker af mozzarella på toppen.
3. Bag retten i ca. 15 min til kødbollerne er gennembagte, saucen er varm og osten gratineret.
4. Anret med frisk basilikum, og servér enten med pasta eller kartofler stegt sprøde i olivenolie.