Kødboller i tomatsauce

OPSKRIFT TIL 4 PERSONER

 

 

INGREDIENSER:

Kødboller

  • 500 g hakket kalv og flæsk
  • 1 løg, finthakket
  • 1 æg
  • 1 spsk citron
  • 30 g persille
  • 3 spsk rasp
  • 3 spsk parmesanost
  • 1 tsk salt

 Andet

 

 

SÅDAN GØR DU:

1. Bland alle ingredienser sammen i en skål, og lad farsen trække en halv time før den rulles til kødboller.

2. Placér kødboller i et ildfast fad og brun dem i ovnen ved 220 °C i ca. 10 min. Skru ned til 200 °C, tilsæt Løgismose Pastasauce og læg stykker af mozzarella på toppen.

3. Bag retten i ca. 15 min til kødbollerne er gennembagte, saucen er varm og osten gratineret.

4. Anret med frisk basilikum, og servér enten med pasta eller kartofler stegt sprøde i olivenolie.