Hvedeotto med Karl Johan svampe og vinterkål
INGREDIENSER
1 gl Løgismose hvedekerner med Karl Johan svampe
35 g smør
50 g parmesan
Skal fra ½ økologisk citron
25 g persille
300 g blandet kål (grønkål, rosenkål, glaskål, hvidkål)
0,25 dl olivenolie
Salt og peber

SÅDAN LAVER DU HVEDEOTTO MED KARL JOHAN SVAMPE OG VINTERKÅL:
Hvedekernerne med lage varmes i en gryde. Tilsæt revet parmesan, smør, evt. lidt vand og varm det hele godt igennem. Smag til med salt, peber, og hakket persille. Skær kålen ud i ensartede stykker og steg dem i olivenolie på en varm pande. Smag til med citronskal, salt og peber.
Anret hvedeottoen i bunden af en tallerken og fordel de forskellige kålstykker henover. Riv til sidst en fornuftig mængde parmesan ud over retten.
Mangler du vin til maden? Løgismose Hvid No. 01 passer alletiders til denne ret.