• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Hvedeotto med Karl Johan svampe og vinterkål

INGREDIENSER

1 gl Løgismose hvedekerner med Karl Johan svampe 

35 g smør 

50 g parmesan 

Skal fra ½ økologisk citron  

25 g persille 

300 g blandet kål (grønkål, rosenkål, glaskål, hvidkål) 

0,25 dl olivenolie 

Salt og peber 

SÅDAN GØR DU

Hvedekernerne med lage varmes i en gryde. Tilsæt revet parmesan, smør, evt. lidt vand og varm det hele godt igennem. Smag til med salt, peber, og hakket persille. Skær kålen ud i ensartede stykker og steg dem i olivenolie på en varm pande. Smag til med citronskal, salt og peber. 


Anret hvedeottoen i bunden af en tallerken og fordel de forskellige kålstykker henover. Riv til sidst en fornuftig mængde parmesan ud over retten. 

 

 

 

 

SMAG, HOLDNING OG HÅNDVÆRK

LØGISMOSE I NETTO

SE SORTIMENTET