• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Hvedeotto med Karl Johan svampe og vinterkål

INGREDIENSER

1 gl Løgismose hvedekerner med Karl Johan svampe 

35 g smør 

50 g parmesan 

Skal fra ½ økologisk citron  

25 g persille 

300 g blandet kål (grønkål, rosenkål, glaskål, hvidkål) 

0,25 dl olivenolie 

Salt og peber 

SÅDAN LAVER DU HVEDEOTTO MED KARL JOHAN SVAMPE OG VINTERKÅL:

Hvedekernerne med lage varmes i en gryde. Tilsæt revet parmesan, smør, evt. lidt vand og varm det hele godt igennem. Smag til med salt, peber, og hakket persille. Skær kålen ud i ensartede stykker og steg dem i olivenolie på en varm pande. Smag til med citronskal, salt og peber. 


Anret hvedeottoen i bunden af en tallerken og fordel de forskellige kålstykker henover. Riv til sidst en fornuftig mængde parmesan ud over retten. 

 

   Mangler du vin til maden? Løgismose Hvid No. 01 passer alletiders til denne ret.

 

SMAG, HOLDNING OG HÅNDVÆRK

LØGISMOSE I NETTO

SE SORTIMENTET