1/1/1970 | Løgismose i Netto
Hvedekerner i Karl Johan svampe med squash, løg og helstegt kylling
Ingredienser
- 2 stk små squash
- 1 bundt Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe
- 1 stk Løgismose kylling
- 1 håndfuld blandede urter , f.eks. persille, timian og oregano
- 1 helt hvidløg
- Olivenolie til stegning
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Tænd ovnen på 200 grader. Fyld kyllingen med forskellige urter (persille, timian, oregano) og et helt hvidløg. Smør kyllingens skind med en smule olivenolie og drys med en god mængde salt og peber. Steg herefter kyllingen i ovnen i ca. 1 time eller til den er gennemstegt. Lad gerne kyllingen hvile i 20 min. før den skæres ud.
Step 2.
Skær squash i mindre stykker og steg dem på en pande med forårsløg. Tilsæt hvedekerner og lidt af stegeskyen fra kyllingen og smag til med salt og peber. Server sammen med den stegte kylling og et groft brød.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Dampet havørred, citronmayo og grillet citron
Duften af grill og smagen af friskfanget havørred er essensen af dansk forår – og så er det tilme...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Kærnemælks marinerede chicken wings med forårsgrønt og rygeostdressing
Skal måltidet smage af frihed?
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Rødvinsbraiserede oksekæber med solbærglaserede rødbeder
Glædes du ved vinterens grove grøntsager og retter, der har taget tid at tilberede, og som har få...