Hvedekerner i Karl Johan svampe med squash, løg og helstegt kylling
INGREDIENSER
2 små squash
1 bundt forårsløg
1 glas Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe
1 stk Løgismose-kylling
En god håndfuld blandede urter, eksempelvis persille, timian og oregano
1 helt hvidløg
Olivenolie til stegning
Salt og peber

SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 200 grader. Fyld kyllingen med forskellige urter (persille, timian, oregano) og et helt hvidløg. Smør kyllingens skind med en smule olivenolie og drys med en god mængde salt og peber. Steg herefter kyllingen i ovnen i ca. 1 time eller til den er gennemstegt. Lad gerne kyllingen hvile i 20 min. før den skæres ud.
Skær squash i mindre stykker og steg dem på en pande med forårsløg. Tilsæt hvedekerner og lidt af stegeskyen fra kyllingen og smag til med salt og peber. Server sammen med den stegte kylling og et groft brød.