• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Hotdogs med Løgismose pølser

Få ting her i verden kan hamle op med en veltilberedt hotdog, særligt hvis ingredienserne er af den bedste kvalitet. Løgismose pølser har et højt indhold af kød fra fritgående grise og kødkvæg, som sørger for saftige pølser, der ikke sprækker så let, og som derfor egner sig godt til grill, bål og pande. Pølserne er mærket med Smagen af Frihed og er lavet efter traditionelle pølsehåndværksmetoder. 

INGREDIENSER

Hotdogbrød:
3 dl lunkent vand
1 dl mælk
50 g gær
1⁄2 dl olivenolie 
1 æg
1 tsk salt
1 spsk sukker
650 g hvedemel
2 æg

Ristede løg:
2 store løg
2 dl mel
1 l fritureolie

Sådan laver du hotdogbrød og ristede løg 

Hotdogbrød: Opløs gæren i vandet. Tilsæt mælk, olie og 1 æg og rør sammen. Tilsæt salt, sukker og hvedemel lidt af gange, og ælt til dejen er smidig. Lad den hæve tildækket ved stuetemperatur i 30 minutter.

Del dejen i 12 lige store stykker, form stykkerne til pølsebrød på en bageplade og lad dem efterhæve i yderligere 30 minutter.

Pensl pølsebrødene med æg og bag dem i en forvarmet ovn ved 190 °C i 15-20 minutter. Brødene skal lyde hule, når du banker på dem i bunden. Lad de bagte pølsebrød køle lidt af inden du skærer dem.

Ristede løg: Varm olien op i en gryde til omkring 175-180 °C. Har du en fritøse, kan du naturligvis bruge sådan en.

Skær løgene i tynde skiver, skil lagene ad og vend dem i mel. Bruge en sigte til af si overskydende mel fra. Fritér herefter løgringene af flere omgange til de er gyldne og kom herefter løgringene på fedtsugende papir.

 

Fransk vin til sommerens grillmiddage

Med udgangspunkt i populære franske vintyper er vinene udvalgt med henblik på at skabe glædelig genkendelighed og bred anvendelighed. Perfekt til sommerens grill-middage!

Læs mere om vinene