• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Hotdogs med Løgismose pølser

Få ting her i verden kan hamle op med en veltilberedt hotdog, særligt hvis ingredienserne er af den bedste kvalitet. Vores kokke har udviklet en serie af pølser mærket med Smagen af Frihed, og som er topscorer på dyrevelfærdsmærket. Kød fra frilandsdyr og velvalgte krydderier er hovedingredienserne i de 4 varianter af pølser: Kyllingepølser, Oksekødspølser, Brunchpølser, Grillpølser.

INGREDIENSER

Hotdogbrød:
3 dl lunkent vand
1 dl mælk
50 g gær
1⁄2 dl olivenolie 
1 æg
1 tsk salt
1 spsk sukker
650 g Løgismose stenkværnet hvedemel 2 æg

Ristede løg:
2 store løg
2 dl mel
1 l fritureolie

Sådan laver du hotdogbrød og ristede løg 

Hotdogbrød: Opløs gæren i vandet. Tilsæt mælk, olie og 1 æg og rør sammen. Tilsæt salt, sukker og hvedemel lidt af gange, og ælt til dejen er smidig. Lad den hæve tildækket ved stuetemperatur i 30 minutter.

Del dejen i 12 lige store stykker, form stykkerne til pølsebrød på en bageplade og lad dem efterhæve i yderligere 30 minutter.

Pensl pølsebrødene med æg og bag dem i en forvarmet ovn ved 190 °C i 15-20 minutter. Brødene skal lyde hule, når du banker på dem i bunden. Lad de bagte pølsebrød køle lidt af inden du skærer dem.

Ristede løg: Varm olien op i en gryde til omkring 175-180 °C. Har du en fritøse, kan du naturligvis bruge sådan en.

Skær løgene i tynde skiver, skil lagene ad og vend dem i mel. Bruge en sigte til af si overskydende mel fra. Fritér herefter løgringene af flere omgange til de er gyldne og kom herefter løgringene på fedtsugende papir.