• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Grydebrød

 Med skyr, øl og speltkerner

INGREDIENSER

20 g gær 

30 g salt 

5 dl vand 

1 dl skyr 

1,25 dl øl 

120 g havregryn 

620 g Løgismose hvedemel 

1 gl Løgismose speltkerner 

0,5 dl rapsolie 

Lækkert grydebrød bagt på speltkerner, øl og skyr. Brødet ligger på et viskestykke ved siden af en tykbundet gryde

SÅDAN BAGER DU GRYDEBRØD:

Kom vand og gær i en skål og opløs gæren, tilsæt herefter skyr og øl. Tilsæt havregryn, hvedemel, Løgismose speltkerner og salt og rør det godt sammen med en grydeske. Lad dejen hæve ved stuetemperatur i 4-5 timer eller i køleskabet natten over. Varm en tykbundet gryde op i ovnen ved 250 grader, når gryden er varm, tilsættes olie og dejen hældes i.

 

Bag først brødet 30 min. med låg og derefter 20 min. uden låg til det er gyldent. Vend brødet ud på en rist og lad det køle lidt før det serveres. 

 

 

Godt brød, kræver god mel

LØGISMOSE I NETTO

SE SORTIMENTET