Grillet Ribeye
Med Løgismose BBQ-sauce og syltede løg
INGREDIENSER
RIBEYE
4 stk. ribeye a ca. 250 g
¼ glas Løgismose BBQ-sauce
Lidt smør og olie til stegning
salt og peber
SYLTEDE LØG
400 g forskellige løg delt i skaller og både
1 dl sherryeddike
1 dl sukker
1 dl vand
Lidt frisk timian og rosmarin

SÅDAN LAVER DU GRILLET RIBEYE MED SYLTEDE LØG
SYLTEDE LØG
Løgene blancheres kort i saltet vand og nedkøles straks herefter. Kog en lage af de øvrige ingredienser og læg løgne heri. De skal sylte minimum en time – gerne mere. Løgene kan med fordel laves dagen før.
RIBEYE
Bøfferne krydres med salt og peber og steges medium rare (eller efter behag) på en pande med olie, smør, rosmarin- og timiankviste. Lad herefter kødet trække 5 minutter. Pensl bøfferne på begge sider med BBQ-saucen og brænd siderne let med en brænder, eller grill dem ved høj varme på en grillpande eller i ovn.
Anretning:
Løgne lunes i lagen lige inden servering. Læg bøffen på hver sin tallerken. Herpå laves en luftig salat af de lune syltede løg. Bøffen kan serveres med stort set alle typer af kartofler og sauce. Vi anbefaler at du spiser den som den er, men smager også fortrinligt med en god rødvinssauce og en form for stegt kartoffel.