• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Grillet Ribeye

Med Løgismose BBQ-sauce og syltede løg

INGREDIENSER

RIBEYE

4 stk. ribeye a ca. 250 g
¼ glas Løgismose BBQ-sauce

Lidt smør og olie til stegning

salt og peber.

 

SYLTEDE LØG

400 g forskellige løg delt i skaller og både

1 dl sherryeddike

1 dl sukker

1 dl vand

Lidt frisk timian og rosmarin

Grillet ribeye pyntet med syltede rødløg

SÅDAN LAVER DU GRILLET RIBEYE MED SYLTEDE LØG

SYLTEDE LØG

Løgene blancheres kort i saltet vand og nedkøles straks herefter. Kog en lage af de øvrige ingredienser og læg løgne heri. De skal sylte minimum en time – gerne mere. Løgene kan med fordel laves dagen før.

 

RIBEYE

Bøfferne krydres med salt og peber og steges medium rare (eller efter behag) på en pande med olie, smør, rosmarin- og timiankviste. Lad herefter kødet trække 5 minutter. Pensl bøfferne på begge sider med BBQ-saucen og brænd siderne let med en brænder, eller grill dem ved høj varme på en grillpande eller i ovn.

 

Anretning:

Løgne lunes i lagen lige inden servering. Læg bøffen på hver sin tallerken. Herpå laves en luftig salat af de lune syltede løg. Bøffen kan serveres med stort set alle typer af kartofler og sauce. Vi anbefaler at du spiser den som den er, men smager også fortrinligt med en god rødvinssauce og en form for stegt kartoffel.  

Løgismose Rød No. 1

En fyldig rødvin lavet med inspiration fra de populære rødvine fra Sydfrankrig. Den perfekte vin til denne ret

Læs mere