• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Grahamsbrød

2 stk. 

INGREDIENSER

900 g (9 dl) koldt vand
800 g manitobamel
300 g grahamsmel
24 g (2 spsk) salt
16 g gær

Sådan laver du grahamsbrød

• Opløs gæren i vandet og rør sammen med resten af ingre- dienserne i 4-5 min.

• Lad dejen hvile i 10 min. og rør igen i dejen i 4-5 min.

• Lad dejen hvile tildækket ved stuetemperatur i 30 min., og sæt den herefter overdækket på køl til dagen efter.

• Tænd ovnen på 240 °C – lad bagepladen blive i ovnen (hvis du har en bagesten er det endnu bedre).

• Form to runde brød af dejen, og lad dem hvile til ovnen er varm.

• Læg brødene på den varme bageplade eller -sten med bagepapir på, og bag dem i 40 min., eller til de lyder hule når du banker dem let på bunden.

• Lad brødene hvile 20 min., inden du skærer dem.