1/1/1970 |
Fromage af mormorkoldskål
Med Løgismose Mormorkoldskål
Ingredienser
- 40 g æggeblommer
- 30 g sukker
- 1 spsk citronsaft
- 3 dl Løgismose mormorkoldskål
- 3 blade husblas
- 2 dl letpisket Løgismose piskefløde
Sådan gør du
Fromage
Step 1. Lad æggeblommer og sukker legere (stabilisere til en ensartet masse) over svag varme til de får en cremet konsistens.
Step 2. Udblød husblas i koldt vand og smelt den i æggemassen. Vend massen med mormorkoldskål og letpisket fløde og smag til med citronsaft.
Step 3. Hæld massen i kugleforme og frys dem minimum 1 time.
Tip
Lad kuglerne optø ca. 5 minutter inden servering.
Andre forslag
Kærnemælksfromage med råmarinerede bær
Måske en lidt gammeldags dessert, vi bedst kender ...
Klassisk cheesecake på bund af nødder og nougat med friske bær
Enkel og klassisk men ikke desto mindre en lille bid af lykke på årets sidste aften – for i denne...
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Forårsbombe af vaniljeparfait, rabarber og pistacienødder
Med foråret og sommerens lunere temperaturer kommer lysten til is og selvom Hjem-Is-bilens klokke...
Jordbærtrifli med hvid chokoladecreme, basilikum og knas
Sødmefyldte jordbær, cremet fløde og kammerjunkere...