Det ultimative hvidløgsbrød

OPSKRIFT TIL 4 PERSONER

Hvidløgsbrød er for mange indbegrebet af comfort food – hyggemad der bare smager, giver tryghed og føles som et gastronomisk kram. Vores kok Christian har lavet sin udgave af det populære brød, hvor der ikke er sparet på noget. Løgismose surdejsbaguette og smør gør hele forskellen – smag selv.

 

INGREDIENSER:

1 stk Løgismose surdejsbaguette
100 g Løgismose smør
2 fed hvidløg
1 lille bundt persille
1 tsk paprika
1 tsk hvidløgspulver
50 g parmesan
Groft salt

 

SÅDAN GØR DU:

  1. Tag smørret ud af køleskabet 1 time før brug.
  2. Tænd ovnen på 240 °C grill-funktion.
  3. Hak persillen og riv hvidløg fint. Vend persille og hvidløg med det bløde smør sammen med paprika, hvidløgspulver og en knivspids salt.
  4. Flæk surdejsbaguetten på midten og fordel kryddersmørret jævnt på brødet. Riv parmesan over det smørsmurte brød, og sæt brødene i ovnen på en bageplade. Bag til osten er smeltet og har taget lidt farve.
  5. Servér som en del af en fyldig snack-kurv, til antipasti eller som tilbehør til suppe.