18/10/2022 | Løgismose i Netto
Det ultimative hvidløgsbrød
Hvidløgsbrød er for mange indbegrebet af comfort food – hyggemad der bare smager, giver tryghed og føles som et gastronomisk kram. Vores kok Christian har lavet sin udgave af det populære brød, hvor der ikke er sparet på noget. Løgismose surdejsbaguette og smør gør hele forskellen – smag selv.
Ingredienser
- 1 stk Løgismose surdejsbaguette
- 100 g Løgismose smør
- 2 fed hvidløg
- 1 lille bundt persille
- 1 tsk paprika
- 1 tsk hvidløgspulver
- 50 g parmesan
- groft salt
Sådan gør du
Step 1. Tag smørret ud af køleskabet 1 time før brug.
Step 2. Tænd ovnen på 240 °C grill-funktion.
Step 3. Hak persillen og riv hvidløg fint. Vend persille og hvidløg med det bløde smør sammen med paprika, hvidløgspulver og en knivspids salt.
Step 4. Flæk surdejsbaguetten på midten og fordel kryddersmørret jævnt på brødet. Riv parmesan over det smørsmurte brød, og sæt brødene i ovnen på en bageplade. Bag til osten er smeltet og har taget lidt farve.
Step 5. Servér som en del af en fyldig snack-kurv, til antipasti eller som tilbehør til suppe.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Dampet havørred, citronmayo og grillet citron
Duften af grill og smagen af friskfanget havørred er essensen af dansk forår – og så er det tilme...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges mv.
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Luksus chili cheese tops med græsk yoghurt
De smager meget bedre end dem, du kan købe for penge hos den gyldne måge.
Kærnemælks marinerede chicken wings med forårsgrønt og rygeostdressing
Skal måltidet smage af frihed?
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk