Chokolademousse

Ca. 4 kuverter

INGREDIENSER

1 dl pasteuriserede æggeblommer
80 g sukker
1/2 vaniljestang 
2 dl pasteuriserede æggehvider
300 g Løgismose chokolade 70% noir
1/2 l Løgismose fløde 

SÅDAN GØR DU

Smelt chokoladen i et vandbad. Pisk æggeblommerne hvide og luftige med sukker og kornene fra vaniljestangen. I en anden skål piskes æggehviderne stive og endelig piskes fløden til flødeskum i en tredje skål. 

Start herefter med at chokoladen og æggeblommerne sammen. Tilsæt dernæst flødeskum og til sidst vendes æggehviderne forsigtigt i. 

Hvis man ønsker det, kan moussen smages til med for eksempel Tonganød, ristede mandler eller revet appelsinskal. 

Det anbefales at lade moussen stå på køl en times tid inden servering. 

 

Løgismose i Netto

Læs mere