• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Chokoladeboller

Med perlesukker

 

 

10 Chokoladeboller

Ingredienser

3 dl. Lun Løgismose sødmælk

20 g. gær 

1 æg 

625 g. Løgismose hvedemel

65 g. sukker 

1 tsk. Fint salt 

50 g. Løgismose smør

100 g. Løgismose Mørk chokolade

1 æg til at pensle bollerne inden bagning 

50 g. perlesukker 

Chokoladeboller med mørk chokolade og perlesukker

Sådan bager du chokoladeboller:

Opløs gæren i den lune mælk. Bland æg, hvedemel, sukker, salt og smør i mælken og ælt dejen i ca. 10 min. til den er fin og glat. Herefter tilsætter du grofthakket chokolade og fordeler det jævnt i dejen. Lad dejen hvile i 1,5 time og del den herefter i 10 klumper. Rul dejklumperne, en ad gangen, mellem håndfladen og bordet. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, dæk dem med et viskestykke og lad dem hæve til dobbelt størrelse. Pensl herefter boller med et pisket æg og drys med perlesukker. Bag bollerne i ovnen ved 200 grader i 10 – 12 min. 

Se hele mel sortimentet

Løgismose mel