• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Østers med tomatconcassé eller ponzusauce

Østers er en sand klassiker når der skal kræses om gastronomien, og netop i disse kolde måneder er den på sit højeste smagmæssigt. Den salte, friske smag åbner sammen med et glas Champagne appetitten, hvad end det vanedannende makkerpar serveres inden julemiddagen som i Frankrig, til nytårsaften eller ved en hvilken som helst anden given lejlighed, hvor lysten skulle indfinde sig. Vi ser ingen skam i, hvis denne skulle opstå på en grå tirsdag.

Nyd de friske østers med disse to bud på velsmagende toppings – servér med et perlende glas Champagne fra Philipponnat og mærk freden sænke sig.

Tomatconcassé med tabasco

INGREDIENSER

1 tomat
5 dråber tabasco

 

Ponzusauce med daikon

INGREDIENSER

2 spsk soya
1 tsk friskpresset limesaft
40 gram daikon eller radise i små tern.

 

Sådan laver du østers med tomatconcassé eller ponzusauce

Tomatconcassé med tabasco

Tomaten skæres i fire både og kernerne fjernes.
Tomatbåden lægges med skindsiden ned og skindet skæres af.
Skær tomaten i fire både og fjern kernerne. Skær tomatfileterne i tern på 0,5 * 0,5 cm. Smag til med tabasco.

Ponzusauce med daikon

Bland ingredienserne sammen.

Fordel dine to toppings i otte lækre nyåbnede østers

 

 Køb de to toppings i butikken på Nordre Toldbod op til nytår.