• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Østers med garniture

Peberrodsfløde og agurk

Østers kan og bør spises i hele sæsonen, som strækker sig fra efteråtil tidligt forår alt efter art. Denne opskrift med dobbeltfløde og peberrod er den perfekte snackmundfuld, som bør nydes med kølig Champagne i forårssolen. 
Køb dine friske østers i vores gourmetsupermarkeder eller hos fiskehandleren.  

INGREDIENSER

10 østers 
1/4 agurk  
1 lille bundt purløg  
2 dl dobbeltfløde 47-50% (evt. almindelig piskefløde) 
Friskrevet peberrod 

Øster med garniture af fløde med purløg og friskrevet peberrod. bagved retten står to Zalto champagneglas, en champagne rosé brut og en Champagne Blanc de Blancs Brut Prestige

  Find friske østers i vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod

Med forbehold for udsolgte varer.

SÅDAN GØR DU:

Skær agurken i små tern eller tynde stave, brug gerne mest muligt med grønt på og undgå den våde midte. Snit purløg fint. 

Åbn dine østers. 
 
Kom en ½ tsk. fløde på hver østers. Drys purløg og agurketern over østersene. Riv lidt peberrod over hver østers til slut – servér gerne på is.  
 
Info: Der er ingen regel for, hvor lang tid før servering, du må åbne østers, så længe de blot er på køl. Smagen vil dog aftage eller tage smag af køleskab over tid. 

Se vores guide til østersåbning her.

Bliv klogere på vinen dertil

Vi er i druens højborg, Côte de Blancs, hvor de kalkrige bakkesider giver nogle af verdens mest eksklusive og finesserige boblevine.

Læs mere