NYE LØG OG KARTOFLER MED RYGEOST

TILBEHØR TIL 4 PERSONER

Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at lave en komplet grill-middag ud af grillede grønne sager.

Her får du 1 ud af 5 små serveringer med grillet grønt, som både kan fungere enkeltvis som frokostserveringer, som forret eller som tilbehør, men sammen udgør en herlig grøn grillmenu.

Retterne er hyggelige at deles om og både den røde vin samt rosévinen fra Château Mont-Redon kan med fordel hældes i glassene.

  Gastronomisk udvikler & kok Christian Tørring | 1. juni 2021 | Nr. 05 2021

INGREDIENSER

• 1 bt. nye løg med top

• 250 g nye danske kartofler

• 100 g rygeost

God olivenolie

• Salt, peber og urter

 

SÅDAN GØR DU

1. Kog kartoflerne i letsaltet vand til de lige netop er færdige, ca. 5-6 minutter.

2. Rens og halvér løgene og grill dem hårdt på en varm grill

3. Anret på et fad med små klum - per rygeost, god olie og smag til med salt og peber. Pynt med havens urter.