31/5/2021 | Magasin 5 2021
Nye løg og kartofler med rygeost
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at lave en komplet grill-middag ud af grillede grønne sager. Her får du 1 ud af 5 små serveringer med grillet grønt, som både kan fungere enkeltvis som frokostserveringer, som forret eller som tilbehør, men sammen udgør en herlig grøn grillmenu. Retterne er hyggelige at deles om og både den røde vin samt rosévinen fra Château Mont-Redon kan med fordel hældes i glassene.
Ingredienser
- 1 bundt nye løg , med top
- 250 g nye danske kartofler
- 100 g Løgismose sødmælksrygeost
- Løgismose olivenolie
- Salt, peber og urter
Sådan gør du
Step 1.
Kog kartoflerne i letsaltet vand til de lige netop er færdige, ca. 5-6 minutter.
Step 2.
Rens og halvér løgene og grill dem hårdt på en varm grill
Step 3.
Anret på et fad med små klumper rygeost, god olie og smag til med salt og peber. Pynt med havens urter.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.