• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Moderne rejecocktail

Med fjordrejer

De danske fjordrejer er en sand delikatesse og selvom de kan være lidt besværlige at pille, så er det umagen værd. Vores kokke lader den lille reje spille hovedrollen i deres version af en rejecocktail, som har fået en yderst velsmagende overhaling og et moderne tvist. Fjordrejen er i sæson fra april til oktober, så det er nu de er allerbedst.  

 

4 Personer

INGREDIENSER

300 gram fjordrejer 
2 modne avocado  
0,5 dl olivenolie + lidt ekstra til marinering 
1 fed hvidløg  
2 skoleagurker 
2 aflange tomater 
Citron 
Basilikum 
Salt 
Peber 

Rejecocktail anrettet  med fjordrejer, advocado, tomater og agurk. Står på et træbord med laguiole bestik og La spinetta rosévin

Sådan laves rejecocktail med fjordrejer:

Pil fjordrejerne og marinér dem i lidt olivenolie, salt, peber, citron efter smag og finthakket basilikum.  
Blend de modne avocadoer med hvidløg og 0,5 dl olivenolie til en glat, blank puré. Smag til med salt, peber og citron. Snit skoleagurkerne og tomater tyndt. Anret avokado-puréen som en flad ring og læg rejerne på. Læg skiftevis en skive agurk og en skive tomat i en cirkel-vifte omkring rejerne og pynt til slut toppen med små basilikumblade.  
 
Tip: Frys rejeskallerne ned og brug dem senere til reje-bisque.  
Tip: Kom smør på en pande, tilsæt rejeskaller, lad det bruse op og tilsæt tomatpuré – brug reje-tomat-smørret til sauce hollandaise med en dejlig rejesmag. 

  Hold øje med vores fiskebestilling hvor vi jævnligt har fjordrejer i sortiment. 

Oplev to helt friske aftapninger

Læs mere om de udvalgte rosévin

Læs mere