1/1/1970 |
Marinade til grillmaden
Vores kok kommer her med sit bud på sommerens bedste marinade til grill-aftenen. En klassisk allround marinade, som fint kan bruges til alt fra oksekød til kylling.
Ingredienser
- 1 dl neutral olie
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk paprika
- 1 knivspids røget salt
- 1 knivspids sort peber
- ½ tsk oregano
- ½ tsk fint salt
- 1 tsk honning
- ½ tsk hvidvinseddike
- 1 tsk tomatpuré
- 1 tsk soja
- ½ tsk røget paprika
- 1 tsk bourbon whisky
Sådan gør du
Step 1.
Rør alle ingredienserne grundigt sammen og lad marinaden trække et par minutter.
Step 2.
Marinér derefter dit foretrukne stykke kød – jo længere det står og marinerer, jo bedre!
Andre forslag
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.