1/1/1970 |
Mandelkonfekt med hvid chokolade, hindbær og lakrids
Ingredienser
- 200 g mandelsplitter
- 1 stk æggehvide
- 100 g hvid chokolade
- 1 tsk frysetørret hindbær
- 1 tsk lakrids
Sådan gør du
Step 1.
Mandelsplitterne vendes i æggehviden og ristes i ovnen ved 175 grader, til de er gyldne. Smelt chokoladen i en skål over vandbad og vend de let afkølede mandler i. Sæt derefter med en teske små toppe på et stykke bagepapir og drys med hindbær og lakrids.
Andre forslag
Kærnemælksfromage med råmarinerede bær
Måske en lidt gammeldags dessert, vi bedst kender ...
Klassisk cheesecake på bund af nødder og nougat med friske bær
Enkel og klassisk men ikke desto mindre en lille bid af lykke på årets sidste aften – for i denne...
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Forårsbombe af vaniljeparfait, rabarber og pistacienødder
Med foråret og sommerens lunere temperaturer kommer lysten til is og selvom Hjem-Is-bilens klokke...
Jordbærtrifli med hvid chokoladecreme, basilikum og knas
Sødmefyldte jordbær, cremet fløde og kammerjunkere...
Marcipankugler
Julekonfekt
Svampet chokolade-kastanjekage
Blød, svampet og med noter af kakao og nødder - en rigtig dejlig efterårskage.