• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Løjrom i rygeost med syltede løg og vagtelæg

4 PERSONER

INGREDIENSER

LØJROM
100 g rygeost
100 g fløde
200 g løjrom
saft af en citron
salt og friskkværnet peber

SYLTEDE LØG
12 stk. røde perleløg
12 stk. hvide perleløg
1 dl hvidvinseddike
5 sorte peberkorn
1 dl vand
1 dl sukker

VAGTELÆG
12 vagtelæg

PYNT
100 g brødkrummer
1 bundt hakket dild

Sådan laver du løjrom i rygeost med syltede løg og vagtelæg

 

LØJROM: Rør rygeosten glat og rør fløden i lidt ad gangen, til du får en helt glat creme. Kom herefter løjrom i og smag til med citron, salt og peber.

SYLTEDE LØG: Kom 1⁄2 l vand i en gryde og lad det koge op. Hæld det kogende vand over løgene og lad dem trække i 10 minutter. Snit herefter roden af løgene og smut de små løg ud af skallen. Kog eddike, peber, vand og sukker op, hæld det over de smuttede løg og lad dem sylte natten over.

VAGTELÆG: Kog æggene i 3 minutter, skyl dem under den kolde hane og pil dem.

PYNT: Blend brødkrummerne med hakket dild, til raspen bliver helt grøn. Gem lidt dild til pynt. Bag den grønne rasp i en forvarmet ovn ved 150 grader i ca. 10 minutter.

Anret løjrommen på 4 tallerkner og fordel æg og løg. Drys med de sprøde brødkrummer og pynt med frisk dild.