• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Løgismose kyllingebryst med kantareller, majs og sauce med kefir og rygeost

Opskrift til 2 personer

INGREDIENSER  

  • 2 stk Løgismose kyllingebryster
  • 200 g kantareller
  • 2 majskolber
  • ½ grønt æble
  • 1 dl Løgismose kefir
  • 1 dl Løgismose rygeost 10%
  • 1 dl kraftig hønsefond
  • Estragon
  • Olie og smør
  • Salt og peber

SÅDAN GØR DU

Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, og steg dem på en varm pande i olie og smør. Rens imens kantareller, og skær majskerner fra kolben. Steg kantareller og majskerner på en pande for sig, og krydr med salt og peber. Varm hønsefond op til kogepunktet i en gryde. Tilsæt kefir, rygeost og estragon til den varme fond, og tag gryden af varmen. Blend saucen godt igennem med en stavblender, og smag til med salt og peber. Varm ikke saucen op herefter, da den vil skille. Skær æblet i helt tynde både. Anret kyllingebrysterne på tallerkener med stegte kantareller og majs. Servér med kefir-sauce, sprøde æblebåde og estragon på toppen