1/1/1970 |
Lav din egen snaps
Det er sjovt, hyggeligt og nemt at lave sin egen personlige snaps til julefrokosten.
Ingredienser
- 1 flaske neutral snaps eller en rigtig god vodka
- Smagsgiver, f.eks. valnødder , bær, krydderurter som dild, salvie og enebær, eller lakrids, kanel, chili. Det er blot fantasien, der sætter grænser.
Sådan gør du
Step 1.
Tilsæt din yndlingssmagsgiver og vent.
Step 2.
Trækketiden afhænger fuldstændig af hvilken smagsgiver du bruger, og det mest fantastiske er at fordi du ikke ved hvor længe den skal stå og trække, er du nødt til løbende at smage på den!
Step 3.
Det kan tage alt fra 1 uge til 1 år før snapsen er klar, så det er vigtigt at holde vagt over sin julesnaps.
Tip
En god huskeregel; jo hårdere smagsgiveren er – jo længere skal snapsen trække.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.