Lammespyd på grill
Opskrift til 4 personer
INGREDIENSER
2 lammeculotter
1 spsk knust fennikelfrø
4 fed hvidløg
1 spsk finthakket oregano
1 spsk finthakket timian
1 spsk finthakket rosmarin
1⁄2 dl olivenolie
1 tsk friskhakket chili
2 citroner, revet skal og citronsaft Grillspyd

Sådan laver du lammespyd på grill
Skær lammeculotterne i tern på 2-3 cm og kom dem i en skål.
Hak krydderurterne og chilien fint, og riv skallen fra de 2 citroner. Pres citronerne og hvidløgene i en skål og rør det sammen med de øvrige ingredienser til en marinade. Vend kødet i marinaden og lad det stå i 3-4 timer på køl.
Sæt 3-4 stykker kød på hver spyd og grill dem 2-3 minutter på alle fire sider ved hård varme.
Servér lamme-spyddene som i Grækenland med en tomatsalat, godt brød og ikke mindst tzatziki.