• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Lammespyd på grill

Opskrift til 4 personer

Chefkok, Thomas Venøbo

INGREDIENSER

2 lammeculotter
1 spsk knust fennikelfrø
4 fed hvidløg
1 spsk finthakket oregano
1 spsk finthakket timian
1 spsk finthakket rosmarin
1⁄2 dl olivenolie
1 tsk friskhakket chili
2 citroner, revet skal og citronsaft Grillspyd

Sådan laver du lammespyd på grill

Skær lammeculotterne i tern på 2-3 cm og kom dem i en skål.

Hak krydderurterne og chilien fint, og riv skallen fra de 2 citroner. Pres citronerne og hvidløgene i en skål og rør det sammen med de øvrige ingredienser til en marinade. Vend kødet i marinaden og lad det stå i 3-4 timer på køl.

Sæt 3-4 stykker kød på hver spyd og grill dem 2-3 minutter på alle fire sider ved hård varme.

Servér lamme-spyddene som i Grækenland med en tomatsalat, godt brød og ikke mindst tzatziki.