• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Laksetartar i sprøde salatblade

Vores kokke har her lavet en lille himmerigsmundfuld med cremet laksetatar serveret i et lille sprødt salatblad. Laksetataren er nem at røre sammen og kan snildt forberedes i god tid inden gæsterne ankommer, når blot den stilles på køl. Anret dog først tataren på salatbladene lige inden servering, så kontrasten mellem den bløde tatar og den sprøde salat bevares. Servér snacken på terrassen eller altanen på de lune forårs- og sommerdage med en god, kølig rosé.  

 

4 Personer

INGREDIENSER

150 g koldrøget laks 
150 g fersk laks 
25 g hakkede cornichoner 
25 g hakkede kapers 
1 tsk grovkornet sennep 
50 g rødløg, finthakket 
1 spsk friskhakket kørvel 
1 spsk friskhakket dild 
150 g creme fraiche 38% 
Salt og peber
10 hjertesalatsblade eller shiso-blade 

Sådan laver du laksetartar i sprøde salatblade

Skær fisken i små tern på ca. 5 mm og rør den sammen med de resterende ingredienser, på nær salatbladene. Smag tataren til med salt og peber. Servér laksetataren i skyllede hjertesalat eller shiso-blade. 

OBS: Når du bruger rå fisk i din madlavning, skal denne have været frosset ned til -20 ⁰C i minimum 24 timer for at dræbe eventuelle parasitter. Husk desuden god køkkenhygiejne, når du håndterer rå fødevarer. 

TIP: Vi kan bestille friske shiso-blade hjem til dig i vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod. Blot spørg næste gang du er forbi eller ring til os.