• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

KYLLINGEPOSTEJ MED BACON OG HASSELNØDDER

INGREDIENSER

300 g kyllingelever
200 g hk. flæsk
150 g bacon
1 løg
2 fed hvidløg
2 kviste frisk timian
1 kvist frisk rosmarin
4 spsk. mel
2 æg
¾ dl. fløde
¾ dl. Cognac
100 g hasselnødder uden skal
salt og peber

Sådan laver du kyllingepostej

 

Hak kyllingeleveren fint, og skær baconen I små tern. Bland lever og bacon med det hakkede kød.

Hak løg, hvidløg og krydderurter fint, og kom det i kødblandingen sammen med melet, salt og peber.
Rør æggene i ét ad gangen og tilsæt til sidst fløde og cognac.

Hak hasselnødderne groft og vend dem i blandingen, og kom den i en smurt form med låg, og bag ved 200 °C i ca. 1 time og 15 minutter.

Server kyllingepostejen kold, gerne dagen efter, hvor den kan skæres I skiver.

Øl til frokostbordet