Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

KYLLINGEPOSTEJ MED SMÅ ÆBLESYLTEDE RØDBEDER

INGREDIENSER

KYLLINGEPOSTEJ
1 dl sødmælk 
1 dl fløde 
1 lille finthakket skalotteløg 
2 fed finthakkede hvidløg
1 kviste timian 
1 kvist rosmarin 
250 g kyllingelever, læg dem gerne på frost i ca. 30 minutter, inden du går i gang.
1 æg 
½ tsk allehånde 
1 tsk groft salt 
½ tsk peber

RØDBEDER 
12 små runde rødbeder på størrelse med bordtennisbolde 
1 spsk smør 
½ dl æbleeddike 
1 dl vand 
1 tsk brun farin 
1 spsk hakket estragon eller spansk kørvel 
Salt og peber til krydring

SÅDAN GØR DU: 

KYLLINGEPOSTEJ: Kom mælk, fløde, løg, hvidløg og krydderurterne i en gryde og lad det koge op. Træk gryden fra blusset og lad det trække i ca. 15 minutter og tag krydderurterne op.

Blend kyllingeleveren og ægget hurtigt sammen og tilsæt herefter mælkeblandingen. Blend det hele sammen, til konsistensen bliver sammenhængende og krydr med allehånde, salt og peber.

Sigt massen gennem en sigte og kom den herefter i et ildfast fad.

Bag postejen i en forvarmet ovn på 90 grader i ca. 45 minutter.

RØDBEDER: Fjern toppene på rødbederne og kog dem møre i en kasserolle i lidt letsaltet vand i ca. 15 minutter og hæld vandet fra. Lad rødbederne køle lidt af og smut herefter skindet af.

Kom i mellemtiden smør, eddike, vand og brun farin i en gryde og kog ind, til det begynder at tykne. Kom rødbederne i gryden og vend det hele godt sammen, så rødbederne bliver flot glaserede.

Tilsæt den hakkede estragon eller spanske kørvel. Postejen og rødbederne smager rigtig godt sammen med et stykke ristet groft rugbrød.