• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

KRYDDERFEDT (SCHMALTZ)

2 MELLEMSTORE SYLTEGLAS

INGREDIENSER

400 g krydderfedt, med grever
1 løg
1 æble
2 dl andefedt
2 fed hvidløg
1⁄2 tsk knust enebær
1⁄2 tsk knust kommen
1⁄2 tsk knust koriander
2 spsk finthakket persille
2 spsk finthakket merian
1⁄2 dl græskarkerneolie
salt og friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU:

Læg krydderfedtet i en gryde og smelt det ved lav varme. Riv løg og æble på det grove rivejern. Steg de revne æbler og løg sprøde i andefedtet i en kasserolle og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Hæld andefedtet igennem en finmasket sigte ned i gryden til krydderfedtet og tilsæt æbler og løg. Riv hvidløg på det fine rivejern og vend det i sammen med krydderierne og de hakkede krydderurter. Tag gryden af blusset og tilsæt græskarkerneolien.

Afkøl fedtet under jævnlig omrøring, så fyldet ikke bundfælder. Opbevar krydderfedtet på køl på skoldede sylteglas. Holder sig fint i 14 dage.