Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

konditorens rugbrød

med surdej og hele kerner

1 RUGBRØD

INGREDIENSER:

Til iblødsætning:

300 g vand

300 g hele rugkerner

35 g græskarkerner

14 g salt

 

60 g rå revet kartoffel

15 g maltsirup

5 g gær

45 g rugmel

30 g vand

15 g hvedemel

270 g surdej – se opskriften her

Opskrift på konditorens rugbrød med surdej og hele kerner

SÅDAN GØR DU

Bring vandet i kog og hæld det over rugkerner, græskarkerner og salt. Lad det stå, til det er koldt – gerne til næste dag.

Tilsæt revet kartoffel, maltsirup, gær, rugmel og vand til de iblødsatte kerner og rør godt rundt. Tilføj surdej og hvedemel, rør rundt og hæld dejen i en smurt form.

Bag rugbrødet ved 180 °C i 45 minutter.