1/1/1970 |
Konditorens knækbrød
Spækket med kerner og velsmag.
Ingredienser
- 200 g Løgismose hvedemel
- 200 g Løgismose rugmel
- 100 g havregryn
- 120 g sesamfrø
- 150 g hørfrø
- 130 g græskarkerner
- 20 g havsalt
- 2 tsk bagepulver
- 4 dl vand
- 2½ dl vindruekerneolie
Sådan gør du
Step 1.
Rør alle ingredienser godt sammen. Stil massen på køl en times tid.
Step 2.
Rul massen ud på en bageplade og bag den ved 165 °C i ca. 20 min.
Step 3.
Lad knækbrødet køle af og knæk det i passende stykker. Gem knækbrødene i en lufttæt dåse.
Andre forslag
Gilda
Gilda en bundtraditionel baskisk pinxto, som består af syltet chili, en oliven og en ansjos – nem...
Luksus chili cheese tops med græsk yoghurt
De smager meget bedre end dem, du kan købe for penge hos den gyldne måge.
Forårsbao
Baobun er en asiatisk dampet bolle, blød og luftig – her fyldt med danske fjordrejer...
Rogn med sprødt
Stenbiderrogn – en klassisk og festlig delikatesse, som hører sæsonen til.
De sprøde risch...
Saltmandler
Hjemmelavede saltmandler smager mange gange bedre end de, der kan købes for penge. Og så er det e...
Boblende østers
En mundfuld af havets guld og brusende bobler – mere ...
Østers med gazpacho
Gazpacho er en kold grøntsagssuppe, der stammer fr...
Sommergrønt med rygeost og dukkah
Et frisk supplement til sommerfrokosten eller aper...