Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Konditorens biscotti

CA. 50 STK. 

INGREDIENSER

150 g. blødt smør

240 g. sukker

3 æg

400 g. mel

½ tsk. bagepulver    

Kornene af 1 vaniljestang

190 g. blandede nødder, ristet let i ovnen (pistacie, mandler, hasselnødder)

Revet skal af ½ appelsin

20 g. tørret abrikos 

SÅDAN GØR DU

Rør smør og sukker luftigt og rør derefter æggene i, ét af gangen.

Fold forsigtigt resten af ingredienserne i dejen

Rul dejen til et brød og bag brødet til det er gyldent i ovnen ved 140 grader i ca. 40 minutter à husk at holde øje, når det er gyldent er det færdigt

Køl brødet af og kom det i fryseren til det er gennemkoldt.  

Tag brødet ud af fryseren og skær det i tynde skiver, så tyndt som muligt (ca. 0.2 cm)

Bag skiverne på en bageplade ved 150 grader til de er sprøde og gyldenbrune. Det tager ca. 10-15 min.

PRØV BISCOTTI MED ARRAN GOLD, WHISKY LIKØR

Arran Gold - Malt Whisky Cream Liqueur