1/1/1970 |
Konditorens biscotti
Sprøde, knasende kager.
Ingredienser
- 150 g blødt Løgismose smør
- 240 g sukker
- 3 stk æg
- 400 g Løgismose hvedemel
- ½ tsk bagepulver
- 1 stk vaniljestang , kornene herfra
- 190 g blandede nødder , ristet let i ovnen (pistacie, mandler, hasselnødder)
- ½ stk appelsin revet skal herfra
- 20 g tørret abrikos
Sådan gør du
Step 1.
Rør smør og sukker luftigt og rør derefter æggene i, ét af gangen.
Step 2.
Fold forsigtigt resten af ingredienserne i dejen.
Step 3.
Rul dejen til et brød og bag brødet til det er gyldent i ovnen ved 140 grader i ca. 40 minutter à husk at holde øje, når det er gyldent er det færdigt.
Step 4.
Køl brødet af og kom det i fryseren til det er gennemkoldt.
Step 5.
Tag brødet ud af fryseren og skær det i tynde skiver, så tyndt som muligt (ca. 0.2 cm).
Step 6.
Bag skiverne på en bageplade ved 150 grader til de er sprøde og gyldenbrune. Det tager ca. 10-15 min.
Andre forslag
Gilda
Gilda en bundtraditionel baskisk pinxto, som består af syltet chili, en oliven og en ansjos – nem...
Luksus chili cheese tops med græsk yoghurt
De smager meget bedre end dem, du kan købe for penge hos den gyldne måge.
Forårsbao
Baobun er en asiatisk dampet bolle, blød og luftig – her fyldt med danske fjordrejer...
Rogn med sprødt
Stenbiderrogn – en klassisk og festlig delikatesse, som hører sæsonen til.
De sprøde risch...
Saltmandler
Hjemmelavede saltmandler smager mange gange bedre end de, der kan købes for penge. Og så er det e...
Boblende østers
En mundfuld af havets guld og brusende bobler – mere ...
Østers med gazpacho
Gazpacho er en kold grøntsagssuppe, der stammer fr...
Pebernødder
Fyld kagedåsen med hjemmebagte pebernødder.