• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Kokkens skaldyrssalat

I gourmetsupermarkedet på Nordre Toldbod kan du altid finde kokkenes populære skaldyrssalat – en sand vinder på frokostbordet eller som en let og delikat forret.

Opskrift til 4 personer

Chefkok, Thomas Venøbo

INGREDIENSER

300 g kogt kongekrabbe, rejer, krebsehaler eller anden skaldyr
2 modne avocadoer
2 gode solmodne tomater
2 forårsløg
1 lille bundt dild, hakket 250 g creme fraiche 38% 1 citron
1 chili, finthakket
God balsamico
Kørvel og bronzefennikel til pynt
Salt
Peber

Sådan laver du skaldyrssalat

Pluk skaldyrene og dræn dem, så de ikke afgiver en masse væske.
Skær avocado i små tern. Rens tomater for skind og kerner, og skær dem i små tern. Rens og snit det grønne på forårsløgene, riv citronskal og hak chili og dild.

Rør alle de rensede grøntsager og urter sammen med skaldyr og creme fraiche. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Pynt med et par dråber balsamico og krydderurter og servér med grillet brød.