Kokkens skaldyrssalat
Opskrift til 4 personer
INGREDIENSER
300 g kogt kongekrabbe, rejer, krebsehaler eller anden skaldyr
2 modne avocadoer
2 gode solmodne tomater
2 forårsløg
1 lille bundt dild, hakket
250 g creme fraiche 38%
1 citron
1 chili, finthakket
God balsamico
Kørvel og bronzefennikel til pynt
Salt
Peber

Sådan laver du skaldyrssalat
Pluk skaldyrene og dræn dem, så de ikke afgiver en masse væske.
Skær avocado i små tern. Rens tomater for skind og kerner, og skær dem i små tern. Rens og snit det grønne på forårsløgene, riv citronskal og hak chili og dild.
Rør alle de rensede grøntsager og urter sammen med skaldyr og creme fraiche. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Pynt med et par dråber balsamico og krydderurter og servér med grillet brød.