• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Klassisk wienerschnitzel med det hele

Klassikere opstår af en grund, og wiener- schnitzel med behørigt tilbehør er ingen undtagelse. Sørg for at bruge kød af høj kvalitet, og oplev kroklassikeren snige sig et par trin op ad gourmet-stigen. Wienerschnitzlerne kan serveres med både den røde og hvide hverdagsvin, så her er rig mulighed for at invitere enhver smag til bords.

Opskrift til 4 personer

INGREDIENSER

4 kalveschnitzler,
banket så de er 1⁄2 cm tykke
100 g hvedemel
2 æg
2-300 g rasp
800 kartofler, kogte og halverede
100 g smør
Vindruekerneolie
400 g frosne ærter, optøede “Dreng”:
4 skiver citron
1 dåse benfri sild
4 tsk kapers
4 tsk friskrevet peberrod

Klassisk wienerschnitzel med det hele

SÅDAN GØR DU

Brasér kartoflerne i lidt smør og olie på en pande.
Bland mel og rasp sammen med salt og peber i en dyb tallerken og slå æggene ud i en anden tallerken. Panér schnitzlerne i blandingen og steg dem i resten af smørret og 1 spsk olie ved middelvarme, i 3-4 minutter på hver side.
Giv ærterne et hurtigt opkog. Lav en ”dreng” til hver schnitzel; læg 2-3 fileter benfri sild, 1 skefuld kapers og en skefuld peberrod på citronskiverne. Læg “drengen” på schnitzlen og servér med smørsaucen fra panden.