1/1/1970 |
Klassisk waldorfsalat
Ingredienser
- 100 g vindruer
- 50 g valnødder
- 150 g æbler i tern
- 100 g blegselleri + lidt blade til pynt
- ½ dl fløde eller 2,5 dl Løgismose piskefløde
- 2 dl creme fraiche eller skyr
Sådan gør du
Step 1.
Halvér druerne, og fjern kernerne. Hak valnødderne groft, og snit blegsellerien fint.
Version 1
Step 1. Pisk 1/2 dl fløde til en let skum, og vend med cremefraiche eller skyr, for en lettere version.
Version 2
Pisk 2 1/2 dl fløde til flødeskum.
Step 2.
Vend cremen med de andre ingredienser. Pynt med lidt strimler og blade fra bladselleri.
Tip
Servér til klassisk julemiddag.
Andre forslag
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.
Perlebygsalat med æbler, jordskokker, grønkål og hasselnødder
Med de rette komponenter kan en salat sagtens være både velsmagende og mættende. En god bas...