• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

KLASSISK GRØNLANGKÅL

INGREDIENSER

600 g grønkål

Smør

Havsalt

4 dl piskefløde

Sukker

Citronsaft

Muskatnød, revet

 

 

SÅDAN GØR DU:

Sautér grønkålen i en god klat smør, og tilsæt en smule salt. Lad kålen sautere, til den er næsten mør.

Tilsæt piskefløde, og lad kålen simre ved svag varme i ca. 30 minutter.

Tilsæt eventuelt lidt mere fløde eller mælk, hvis du synes kålen virker for tør. Smag grønkålen til med en smule sukker, citronsaft og revet muskatnøde.

Servér til klassisk julemiddag.

Se flere juleopskrifter

Risalamande, flæskesteg, brunkager og æbleskiver – find opskrifter på det hele til julen.

Se alle opskrifter