1/1/1970 |
Klassisk grønlangkål
Ingredienser
- 600 g grønkål
- Løgismose smør
- Havsalt
- 4 dl Løgismose piskefløde
- Sukker
- Citronsaft
- Revet muskatnød
Sådan gør du
Step 1.
Sautér grønkålen i en god klat smør, og tilsæt en smule salt. Lad kålen sautere, til den er næsten mør.
Step 2.
Tilsæt piskefløde, og lad kålen simre ved svag varme i ca. 30 minutter.
Step 3.
Tilsæt eventuelt lidt mere fløde eller mælk, hvis du synes kålen virker for tør. Smag grønkålen til med en smule sukker, citronsaft og revet muskatnøde.
Tip
Servér til klassisk julemiddag.
Andre forslag
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.