• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Julekonfekt

INGREDIENSER

Mandelkonfekt med appelsin
200 g mandelsplitter
100 g orangechokolade
Reven skal fra 1 økologisk appelsin

Chokoladetrøffel med kirsch
250 g mørk chokolade 60-70 %
1¼ dl fløde
40 g smør
4 cl kirsch
4-5 spsk. kakao

Julecookies med hvidt chokoladeovertræk
150 g blødt smør
250 g rørsukker
150 g friske tranebær
120 g havregryn
150 g hvedemel
1 æg
¼ tsk. natron
¼ tsk. salt
¼ tsk. kanel
100 g hvid chokolade (til overtræk)

Ingredienser fra Løgismose til at lave julekonfekt

SÅDAN GØR DU:

Mandelkonfekt med appelsin

Mandelsplitterne ristes gyldne på en pande. Chokoladen brækkes i mindre stykker i en skål, og de varme mandelsplitter hældes ovenpå. Rør rundt til chokoladen er helt smeltet. Sæt derefter små toppe på et stykke bagepapir og riv lidt appelsinskal skal ud over. Stil dem et tørt og køligt sted, til de er størknet.

Chokoladetrøffel med kirsch

Hak chokoladen groft og kom den i en skål. Kog fløden op, hæld den over chokoladen og rør til den er smeltet. Rør herefter smørret i og smag til med kirsch. Køl trøffelmassen af inden du former den til kugler, som du triller i kakao, så de ikke klistrer sammen.

Julecookies med hvidt chokoladeovertræk

Alle ingredienser undtagen den hvide chokolade røres sammen og rulles til pølse i et stykke bagepapir, som sættes i køleskabet. Skær den kolde dej i ca. 1 cm tykke skiver og bag dem i 12-15 min. ved 175 grader. Smelt den hvide chokolade og dyp halvdelen af hver cookie i chokoladen. Lad dem herefter størkne på et stykke bagepapir.

Find flere opskrifter på konfekt

Chokoladetrøfler

Mandelkonfekt

Vaniljesmåkager