31/5/2021 | Magasin 5 2021
Jordbærsalsa med mynte og koriander
Servér til grillet kød, fisk eller som topping til tacos.
Ingredienser
- 200 g jordbær
- 1 stk forårsløg
- 1 stk lime
- 2 stængler koriander
- 2 stængler mynte
- Løgismose olivenolie
- Salt
- Piment d’Espelette
Sådan gør du
Step 1.
Skær jordbær i mundrette stykker og kom det i en skål.
Step 2.
Hak forårsløg, koriander og mynte og tilsæt det til jordbærrene.
Step 3.
Smag til med olivenolie, skal og saft fra lime samt salt og Piment d’Espelette.
Step 4.
Lad gerne salsaen trække et par timer før servering. Servér med det samme.
Tip
I butikken på Nordre Toldbod kan vi gennem vores samarbejde med Esromgaard i Nordsjælland, tilbyde friske danske jordbær til dagpris når sæson og udbytte tillader det.
Andre forslag
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges mv.
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.