• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Jordbærsalsa med mynte og koriander

Servér til grillet kød, fisk eller som topping til tacos.

Gastronomisk udvikler & kok Christian Tørring | 1. juni 2021 | Nr. 05 2021

INGREDIENSER 

• 200 g jordbær

• 1 forårsløg

• 1 lime

• 2 stængler koriander

• 2 stængler mynte

• God olivenolie

• Salt

Piment d’Espelette

 

  KØB FRISKE JORDBÆR FRA ESROMGAARD I BUTIKKEN PÅ NORDRE TOLDBOD

I butikken på Nordre Toldbod kan vi gennem vores samarbejde med Esromgaard i Nordsjælland, tilbyde friske danske jordbær til dagpris når sæson og udbytte tillader det.

­

SÅDAN GØR DU

1. Skær jordbær i mundrette stykker og kom det i en skål.

2. Hak forårsløg, koriander og mynte og tilsæt det til jordbærrene.

3. Smag til med olivenolie, skal og saft fra lime samt salt og Piment d’Espelette.

4. Lad gerne salsaen trække et par timer før servering. Servér med det samme.

 

Jordbær Romanof

Opskrift på frisk dessert med jordbær, vanilje og flødeskum.

Læs opskriften

Find flere opskrifter med jordbær

Find flere opskrifter med jordbær og bliv klogere på det populære sommerbær.

Læs mere her