Jordbærsalsa med mynte og koriander
Servér til grillet kød, fisk eller som topping til tacos.
Gastronomisk udvikler & kok Christian Tørring | 1. juni 2021 | Nr. 05 2021
INGREDIENSER
• 200 g jordbær
• 1 forårsløg
• 1 lime
• 2 stængler koriander
• 2 stængler mynte
• God olivenolie
• Salt
KØB FRISKE JORDBÆR FRA ESROMGAARD I BUTIKKEN PÅ NORDRE TOLDBOD
I butikken på Nordre Toldbod kan vi gennem vores samarbejde med Esromgaard i Nordsjælland, tilbyde friske danske jordbær til dagpris når sæson og udbytte tillader det.

SÅDAN GØR DU
1. Skær jordbær i mundrette stykker og kom det i en skål.
2. Hak forårsløg, koriander og mynte og tilsæt det til jordbærrene.
3. Smag til med olivenolie, skal og saft fra lime samt salt og Piment d’Espelette.
4. Lad gerne salsaen trække et par timer før servering. Servér med det samme.


Find flere opskrifter med jordbær
Find flere opskrifter med jordbær og bliv klogere på det populære sommerbær.