• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Jordbær Romanof

Opskrift til 4 personer

Gastronomisk udvikler & kok Christian Tørring | 1. juni 2021 | Nr. 05 2021

Ingredienser

• 500 g jordbær

• 1 appelsin

• 5 spsk. Cointreau

• Rørsukker

• 2,5 dl piskefløde

• 1 stang vanilje

• Flormelis

 

  KØB FRISKE JORDBÆR FRA ESROMGAARD I BUTIKKEN PÅ NORDRE TOLDBOD

I butikken på Nordre Toldbod kan vi gennem vores samarbejde med Esromgaard i Nordsjælland, tilbyde friske danske jordbær til dagpris når sæson og udbytte tillader det.

­

SÅDAN GØR DU

1. Skær jordbærrene i kvarte og marinér dem med saft og skal fra appelsinen samt Cointreau og sukker efter behov. Lad dem trække i et par timer inden servering.

2. Pisk fløde med vaniljekorn og flormelis til det er letpisket.

3. Servér i coupe-glas eller lign. evt. med en lun Madeleinekage på siden.

 

Jordbærsalsa med mynte og koriander

Opskrift på jordbærsalsa med mynte og koriander. Servér til grillet kød, fisk eller som topping til tacos.

Læs opskriften

Find flere opskrifter med jordbær

Find flere opskrifter med jordbær og bliv klogere på det populære sommerbær.

Læs mere