Jordbær Romanof
Opskrift til 4 personer
Gastronomisk udvikler & kok Christian Tørring | 1. juni 2021 | Nr. 05 2021
Ingredienser
• 500 g jordbær
• 1 appelsin
• 5 spsk. Cointreau
• Rørsukker
• 2,5 dl piskefløde
• 1 stang vanilje
• Flormelis
KØB FRISKE JORDBÆR FRA ESROMGAARD I BUTIKKEN PÅ NORDRE TOLDBOD
I butikken på Nordre Toldbod kan vi gennem vores samarbejde med Esromgaard i Nordsjælland, tilbyde friske danske jordbær til dagpris når sæson og udbytte tillader det.

SÅDAN GØR DU
1. Skær jordbærrene i kvarte og marinér dem med saft og skal fra appelsinen samt Cointreau og sukker efter behov. Lad dem trække i et par timer inden servering.
2. Pisk fløde med vaniljekorn og flormelis til det er letpisket.
3. Servér i coupe-glas eller lign. evt. med en lun Madeleinekage på siden.

Jordbærsalsa med mynte og koriander
Opskrift på jordbærsalsa med mynte og koriander. Servér til grillet kød, fisk eller som topping til tacos.

Find flere opskrifter med jordbær
Find flere opskrifter med jordbær og bliv klogere på det populære sommerbær.