• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Hvide asparges med parmesan og smørsauce

4 personer

INGREDIENSER

Asparges:
16-20 hvide asparges, skrællede og
bunden knækket af
1 spsk. smør
Ca. 50 g parmesan
En god håndfuld skyllet rucolasalat
Smørsauce:
4 spsk. smør
1 spsk. mandler, ristede og smuttede
1 spsk. finthakket skalotteløg
½ spsk. blå birkes
1 spsk. appelsinsaft
½ spsk. revet appelsinskal
12 stk. kogte eller pocherede vagtelæg

SÅDAN GØR DU

Forbered saucen ved at varme smørret op i en kasserolle til det bliver lysebrunt og duftende. Tilsæt løg, mandler, birkes og appelsinsaft- og skal og sænk temperaturen, så den blot holder sig varm. Smag til med salt og peber.
Kog så aspargesene møre. Brus smørret op i en pande og sving de kogte asparges heri. Riv parmesanen henover, og lad det smelte. Sæt eventuelt panden i ovnen, så osten gratinerer let.
Server aspargesene på en tallerken med lidt rucola drysset henover. Fordel æggene øverst og hæld saucen omkring aspargesene i en cirkel.

SERVÉR MED

Sancerre Blanc

2017