• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Hummerfond 

Gastronomisk udvikler & kok Christian Tørring | 01. marts 2021 | 02. 2021

Ingredienser:

  • 1 - 2 kg. hummer-skaller eller skaller fra andre skaldyr. Køb når der ex. er tilbud på hele hummere.
  • 2 gulerødder i skiver 
  • 1 porre i skiver, kun det hvide 
  • ½ fennikel i tern 
  • 1/4 knoldselleri eller 1 persillerod 
  • Timiankviste 
  • Persillekviste 
  • 2 -3 laurbærblade 
  • 2 spsk. tomatpuré 
  • 20 korianderkorn 
  • 10 peberkorn 
  • 1 dl. cognac 
  • 3 dl. hvidvin 
  • 1,5 l. vand 

Sådan gør du:  

Rist jomfruhummerskaller og grøntsager i en gryde til de tager lidt farve. Tilsæt tomatpure og lad det stege lidt med. Tilsæt cognac og flambér. Tilsæt hvidvin og reducer til det halve.

Tilsæt vand, urter og krydderier. Kog fonden op og lad dem simre i 25 min. Hvis der er tid, må fonden gerne trække til dagen efter før den sigtes og koges ind til passende smag. 

Paneret svinebryst og stegt jomfruhummer

Få opskriften på paneret svinebryst og stegt jomfruhummer med sauce Americaine.

Læs opskriften her

SÅDAN FÅR DU MEST UD AF DIN HUMMER

Læs kokkens trin-for-trin guide til hvordan du får mest muligt ud af din hummer.

Læs guiden her

FIND FLERE OPSKRIFTER

Gå på opdagelse og lad dig inspirerer i vores store opskriftunivers.

Se vores opskrifter her