Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Hummer "Tiger Lee"

4 PERSONER

INGREDIENSER

SAUCE
5 fed finthakkede hvidløg
10 g fintrevet frisk ingefær
10 g finthakket syltet
ingefær
4 dl kraftig hummerfond
50 g usaltet smør
skal og saft af 1 økologisk
citron
3 spsk soja

SØLVBEDER
1 stort bundt sølvbeder
1 spsk smør
1 finthakket skalotteløg
1⁄2 tsk knuste korianderfrø
salt og friskkværnet peber

HUMMER
4 hummere
1-2 spsk vindruekerneolie
salt og friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU:

SAUCE: Læg hvidløg og frisk ingefær i en skål, hæld kogende vand over og sigt herefter straks vandet fra. Kom dem derefter i en kasserolle sammen med den syltede ingefær og hummerfonden. Varm saucen op, pisk den med smør og smag til med citronsaft og -skal samt soja.

SØLVBEDER: Skyl sølvbederne, skær bladene fra og læg dem til side. Skær sølvbederne i mundrette stykker og kog dem møre i et par minutter i en gryde med lidt letsaltet vand tilsat 1 spsk smør. Skær bladene i strimler og vend dem i gryden, tilsæt skalotteløgene og de knuste korianderfrø. Smag til med salt og peber

HUMMER: Del hummerne på langs og fjern maver og tarme. Del derefter hver halvdel i 3 stykker og krydr med salt og peber. Steg hummerstykkerne på en pande i varm vindruekerneolie i 4-5 minutter på begge sider ved høj varme.

Anret sølvbederne på lune tallerkner. Hæld lidt af saucen over og læg 6 hummerstykker ovenpå.